Familjekul I Malmö

Father and Daughter in Malmo

I naturnära och vackra Malmö finns det gott om somriga och roliga familjeaktiviteter för er som älskar att upptäcka tillsammans. Spännande äventyr och utflykter för barn i alla åldrar gör den här staden till ett måste i vår & sommar. Vi har sammanställt fem roliga saker att se och göra när ni besöker Malmö, inklusive en utflykt utomlands.

Det stora nöjet med minigolf

Stärk familjebanden med en vänskaplig runda minigolf. Det må hända att det är en miniversion av golf, men det betyder inte att det inte är en utmaning för båda stora och små. De två 18-hålsbanorna i ett underbart grönområde på Bulltofta Minigolfbana sysselsätter alla spelare i timmar.

Ta med en filt, köp fika i kiosken och koppla av i solen efter rundan.

Malmö Chokladfabrik

Utforska sagolikt god choklad på Malmö Chokladfabrik. Ta en guidad visning och lär dig allt om fabrikens 120 år av chokladhistoria. Bjud dig själv och familjen på en chokladprovning efteråt eller köp hem fantastiska praliner i den historiska fabriksbutiken.

Kom ihåg att boka din guidade tur i förväg och överraska dina barn med en riktig chokladfabrikstur.

Malmo Chocolate Factory in Malmo

Folkets park

Ta med dig familjen och besök världens äldsta Folkets park. Njut av en aktiv dag bland Malmöbor och

turister. Medan äldre barn kan njuta av den kulturella upplevelsen eller äventyrsgolf, kan de mindre barnen sysselsätta sig i timmar på den populära lekplatsen. Det bästa? Inträdet till parken är gratis och här finns något för alla.

Malmö med båt

Malmös många kanaler skapar en perfekt miljö för en spännande utflykt. Se till att få lite motion samtidigt och utforska stadens många vyer från en trampbåt. Upptäck Sveriges charm genom de underbart färggranna husen och de vackra broarna.

Medan de vuxna njuter av arkitekturen och de vackra omgivningarna, uppskattar barnen själva aktiviteten och att vara kapten i sitt eget äventyr.

Malmo by Boat

Upptäck två städer på en resa

Malmö är fullt av roliga aktiviteter, men stadens närhet till en annan skandinavisk huvudstad innebär att du kan utforska två länder på en resa. Åk över Öresundsbron med bil eller tåg, direkt till Köpenhamns centrum.

Oresund Bridge in Malmo

Tillbringa en hel dag på Tivoli som ligger mitt emot Centralstationen. Under sommaren bjuder parken på konserter och pantomimföreställningar som underhåller hela familjen mellan vilda berg- och dalbanor och spel.

Tivoli amusement park Copenhagen

Bo mitt i händelsernas centrum och nära Malmö Centralstation på Radisson Blu Hotel, Malmö. Boka idag och få det mesta ut av våren och sommaren.

Berätta vad du tycker