Få dina affärsmöten att lyfta

Radisson Blu Airport Meetings möten på flygplatsen

När du planerar företagsevenemang, från mindre möten till större konferenser, finns det många detaljer att ta hänsyn till. Vad är viktigt? Vem ska du kontakta? Var är bäst? Frågorna är många och vi har svaren. Att vara uppkopplad på alla sätt och vis, är nödvändigt, och vi har samlat möteslokalerna med den bästa uppkopplingen.

Förflytta dig vart som helst på nolltid

Att resa för att delta i möten är tillräckligt stressande även utan att dessutom behöva oroa sig för hur man tar sig från flygplatsen till hotellet och till centrum. Lyckligtvis erbjuder våra flygplatshotell alltid snabba och effektiva transportförbindelser, så att du kan åka vart du vill på nolltid. Om du har en bil kan du helt enkelt ställa den på flygplatsens parkering och hoppa på ett tåg för att slippa trafiken. På vissa destinationer kan du till och med gå från flygplatsen. Radisson Blu Hotel, Manchester Airport, har till exempel direkt tillgång till terminal 1 och 2, så att du inte behöver slösa bort tid i transit eller på att googla vägbeskrivningar. Du kliver nästan av planet direkt i mötesrummet och kan njuta av fördelarna med enkel åtkomst.

Skulle du ha lite extra tid att utforska den livliga staden Manchester så ligger centrum bara 20 minuter bort.

Radisson Blu Airport Meetings Manchester Airport

Swedish Banner Radisson Blu Visit Manchester

Håll kontakten

När du förbereder och reser till ett möte finns det inget så frustrerande och oroande som att fastna i trafiken. Ju smidigare resa, desto gladare deltagare och mer produktivt möte. Lägg till lite snabbt och gratis Wi-Fi för maximal uppkoppling och du har en vinnare. På våra flygplatshotell kan du ta arbetet med dig och hålla kontakten överallt: i rummet, lobbyn, möteslokalen, baren och restaurangen.

Radisson Blu Hotel London Stansted Airport är ett vinnande alternativ om du letar efter moderna mötesrum och två läckra restauranger för mindre informella möten och sammankomster. Njut av mysiga sittplatser, avslappnad middag och utsökt mat till skön jazzmusik på Station 169.

Swedish Banner Radisson Blu Visit London

En tillflyktsort för kropp och själ

Förutom att vara värd pengar är tid också ett värde i sig själv. Ofta har affärsresenärer inte så mycket tid att utforska staden de befinner sig i, så den korta tid som ges utanför mötesrummen bör spenderas klokt. Tack vare vårt breda utbud av rum och sviter, kan du koppla av enkelt och bekvämt under en hektisk dag. Ta bara en 20 minuters tupplur i din dubbelsäng mellan seminarierna eller njut av en kopp kaffe och ett lugn stund före dagens första konferenssamtal.

Förutom ditt rum finns det många andra ställen där du kan koppla av på hotellet. Vi inser att affärsresor kan vara jobbiga för kropp och själ, och ingenting kan vara mer rogivande än en massage eller en avkopplande pool. Därför har de flesta av våra flygplatshotell ett spa. På Radisson Blu Hotel, Toulouse Airport erbjuder Blu Spa en mängd olika alternativ för att varva ner efter eller mellan möten. Låt musklerna slappna av innan du går ombord. Att besöka Toulouse eller inte besöka Toulouse – det är ingen tvekan!

Hotellutcheckningar och flygplatsincheckningar

Enkelt är viktigt när du är på affärsresa och våra hotell ligger bara ett stenkast från internationella flygplatser. Affärsresenärer som bor på Radisson Blu Hotel, Dublin Airport medan de väntar på ett anslutningsflyg kan dygnet runt utnyttja den kostnadsfria transfertjänsten till hotellet bara två minuter bort, och arbeta ostört i avgångsloungen.

Reser du med bil? Våra hotell erbjuder också utmärkt parkering tillsammans med många andra bekväma tjänster för gäster på resande fot. Följ skyltarna och njut av moderna affärslösningar och utmärkt service som är utformad för att passa dina behov.

Radisson Blu Hotel Dublin Airport

Det är ett faktum, alla skyltar leder bokstavligen till flygplatshotell. Bo bekvämt, nära och var uppkopplad på resande fot med Radisson Blu.

Berätta vad du tycker