En verkligt lokal upplevelse för världsvana affärsresenärer

View of city Stockholm

Då världen blir allt mer sammanlänkad blir konferenser allt mer internationella. Det är fantastiskt för både affärer och nöje.  Studier har visat att grupper med olika bakgrund vad gäller utbildning, etnicitet och kultur får mer innovativa idéer. För mötes- och evenemangsplanerare innebär detta spännande utmaningar när de planerar den bästa möjliga upplevelsen för konferensdeltagarna.

Att introducera internationella deltagare till den lokala kulturen i staden de besöker är ett fantastiskt sätt att berika och förbättra mötesupplevelsen samt stärka banden mellan kollegor och kunder. Betarix Jernberg, Meeting & Event Manager, Radisson Blu Royal Viking Hotel ger tre tips om vad du ska göra för att säkerställa en verklig lokal upplevelse i Stockholm.

F.I.K.A

Fikapausen behövs och är kanske den viktigaste stunden på din mötesdag. Det är då kollegor eller mötesdeltagare får chans att mingla, koppla av, samla kraft och fylla på energin. Radisson Blu Royal Viking Hotel har olika teman på sitt fika för att de mötesdeltagare som besöker hotellet ofta ska få en ny upplevelse varje gång. Förutom kaffet serveras en buffé av frukt, choklad, nötter, smoothies, smörgåsar och mycket mer. För de som vill ta sin fikapaus till en ny nivå överraskar med smaksatta popcorn i alla möjliga färger och smaker eller bubbel och kanapéer.

Swedish fika with cake blueberries and coffee

Möte på 9e våningen

Radisson Blu Royal Viking Hotell har en hotellbar som inte liknar någon annan. På 9e våningen kan ni blicka ut över den vackra huvudstaden samtidigt som ni njuter av någonting gott att dricka i handen. Men istället för att bara gå till baren och diskutera samma gamla tråkiga ämnen med dina kollegor efter jobbet, varför inte få lite ny drinkerfarenhet?! Låt vår barchef vägleda er genom cocktailens historia och lär dig hur man gör. Han hjälper till att föreslå alternativa ingredienser och naturligtvis coacha dig och dina kollegor i de tekniker som används i dagens bartending.

Avsluta en produktiv konferensdag på bästa sätt, med en underhållande utmaning! Beställ några öl, ett par glas vin, vår popcornmaskin och kör igång aktiviteten.

Skybar with people mingling and drinks - view of Stockholm

På spåret

Utmanas i en underhållande och allmänbildande resa över världen i en mycket uppskattad frågesport! Vår egen version av det välkända TV-programmet som fungerar alldeles utmärkt under middagen eller pausen. En lugn aktivitet där alla kan bidra med sin kunskap.

När aktiviteten är klar efter en timme kan ni välja att flytta er upp till Skybar, njuta av utsikten och en härlig cocktail, eller boka bord i vår hotellrestaurang Stockholm Fisk.

Dinner table evening in restaurant with atmosphere at Radisson Blu Royal Viking Hotel Stockholm

Vår concierge på Radisson Blu Royal Viking Hotel hjälper dig gärna med att få information om lokala upplevelser i Stockholm. För en komplett och perfekt upplevelse kan du boka en av våra 15 konferenslokaler med plats för upp till 150 personer för att få ett framgångsrikt möte eller evenemang.

Berätta vad du tycker