En inblick i BePink Breakfast på Radisson Blu

I oktober blir medverkande Radisson Blu-hotell "rosa" och bidrar till att stödja kampen mot bröstcancer. Utvalda Radisson Blu-hotell kommer att bjuda på en särskild "Rosa frukost" för att skapa medvetenhet om hur man förebygger bröstcancer och informera alla gäster om ämnet.

24682

Vi ville ta reda på vad det är som utmärker de rosa frukostarna på våra hotell, så vi bad dem att dela med sig av vad de älskar mest i den rosa frukosten på sina hotell.

 

Radisson Blu Hotel, Milan

På Radisson Blu Hotel, Milan älskar vår personal gröten med granatäpple och paranötter.

RB milan

"Den här gröten är fantastisk för våra gäster eftersom den inte bara är nyttig och god, utan även ger dem mycket energi som varar hela morgonen. Det är det perfekta sättet att ladda batterierna efter morgonpasset i gymmet och göra sig redo inför dagens aktiviteter!"

 

Radisson Blu Hotel, Nantes

På Radisson Blu Hotel, Nantes är favoriten på menyn de unika madeleinekakorna med broccoli och grönt te!

24899

"Det rosa receptet vi tycker mest om är madeleinekakorna med broccoli och grönt te! Vi är ett ungt team och vi kommer alla ihåg vår barndom och hur vi sa till våra föräldrar att vi inte ville äta broccoli. Nu när vi arbetar med den rosa frukosten förstår vi vikten av nyttig mat ... Vi hoppas att våra yngre gäster uppskattar det här unika broccolireceptet!

 

Radisson Blu Hotel Paris, Marne-la-Vallée

Favoriten på BePink-menyn på Radisson Blu hotel på Paris, Marne-la-Vallée är choklad- och gurkmejatuiles.

24869

"På Radisson Blu Hotel Paris, Marne-la-Vallée älskar vi choklad- och gurkmejatuiles. Först och främst för att det är allmännt känt att choklad förhöjer humöret, men också för att det är ett recept man lätt kan baka hemma!

 

Radisson Blu Royal Brussels

Det är inte förvånande att våra choklad- och gurkmejatuiles är favoriten på flera hotell. Radisson Blu Royal Hotel, Brussels kan inte heller få nog av dem!

RB Royal brussels 5

"Det är det första rosa första inslaget i vår Super Breakfast som våra gäster ser då tuilerna placeras mellan kakorna och bredvid kaffemaskinen. Vi rekommenderar dem alltid till våra gäster eftersom de inte bara har en unik blanding av choklad och exotiska örter – de är även bra för din hälsa!”

 

Vilken nyttig mat tycker du bäst om?  Kan du rekommendera några goda antioxidentrika ingredienser som vi borde inkludera i vår Super Breakfast-buffet? Dela det med oss på Twitter med hashtaggen #RadissonBlu!

Berätta vad du tycker