En fantastisk amerikansk resa

Allt som behövs för en fantastisk vistelse i gamla goda USA är våra Blu Line-tips – de bästa tipsen på saker att se och göra i närheten av våra hotell ...

 

Vandring i den vindiga staden

Andrew S

Andrew, concierge på Radisson Blu Aqua Hotel i Chicago, rekommenderar:

 

Tips 1: Besök Chicago Riverwalk – en allmän promenadväg utmed Chicagoflodens södra strand mitt i centrala Chicago. Den tar dig från Lake Shore Drive till Franklin Street och kallas stadens andra sjösida, efter Lake Michigan, och är ett perfekt ställe att shoppa eller ta något att äta.

 

Tips 2: Gå till Smith Stained Glass Museum vid Navy Pier, en permanent visning av 150 glasmålningar i en 250 meter lång rad gallerier längs Festival Halls terrasser i gatunivå. Dessa fönster ger en unik inblick i Chicagos kulturella, etniska och konstnärliga historia.

Centennial Fountain

Tips 3: Besök Centennial-fontänen – denna roliga attraktion finns på Chicagoflodens norra strand i Near North Side-området. Centennial-fontänen med sitt vackert forsande vatten som varje heltimme – från maj till oktober – skjuter en enorm vattenbåge över Chicagofloden!

 

Philadelphias gatuliv

Darlene K- Warwick - Copy (2)

Darlene, Club Lounge Concierge på Radisson Blu Warwick Hotel i Philadelphia, föreslår:

 

Tips 1: Ät på R2L – en restaurang längst upp i en av de högsta byggnaderna i Philadelphias skyline. Restaurangen har 5-stjärnig amerikansk mat, en bar och lounge med bordsservering, lokaler för privata evenemang och en enastående utsikt som du inte hittar någon annanstans.

Mutter Museum

Tips 2: Har du någonsin velat se hur Thomas Edisons hjärna såg ut? Kolla in Mutter Museum. Mutter Museum förbises ofta av besökare, men har medicinska konstigheter och anatomiska exemplar. Museet är sponsrat av College of Physicians of Philadelphia och kommer att ge dig en unik och oförglömlig upplevelse.

 

Tips 3: Bege dig till Franklin Mortgage Investment Co. Trots namnet kommer du inte att stöta på några investerare eller långivare här. Denna underjordiska bar har anor från 1920-talet och för tankarna till svartklubbarna under förbudstiden när alkohol var landets ljuvaste tabu. Som tidigare hem till en av tidernas största alkoholkarteller är drinkarna fortfarande underbara och med en historia omgiven av mystik.

 

Missa inte Minnesota

Harry - Copy (2)

Harry, hotelldirektör på Radisson Blu Mall of America, rekommenderar:

 

Tips 1: Dyk i SeaLife – Sealife Aquarium ligger brevid Mall of America och erbjuder en timmes snorkelprogram där gästerna får simma med stingrockor och hajar.

 

Tips 2: Gå Mayo-milen – oavsett utomhustemperaturen kan gästerna följa skyltningen i Mall of America som leder dig på promenader på 1,5 km, 5 km eller 10 km. Mayo-milen låter vandrare njuta av en säker och klimatkontrollerad miljö samtidigt som man gör något hälsosamt.

FireLake - Copy (2)

Tips 3: Ät på fräscha, lokala och hållbara FireLake Grill House & Cocktail Bar som ligger i vårt hotell. Namnet FireLake kommer från "eld" som används i köket och "sjöar" som representerar Minnesotas 10 000 sjöar. Skäm bort dig med lokala smaker från Mellanvästern blandade med en medelhavskänsla.

 

Tips 4: Upplev Minnesota Valley National Wildlife Refuge – högkvarteret ligger längt upp på toppen av det branta landskapet i Minnesota River Valley och bara tre km från Mall of America. Parken är hem för ett stort antal flyttande sjöfåglar, fiskar och andra vilda djurarter.

 

Miniäventyr i Minneapolis

Kathryn L_ - Copy (2)

Sist men inte minst kommer de bästa tipsen från Kathryn, specialist på kundrelationer och sociala medier på Radisson Blu Minneapolis:

Mary Tyler Moore

Tips 1: Passa på att fota (eller fotobomba) den berömda statyn av Mary Tyler Moore från den klassiska amerikanska 70-talsserien, The Mary Tyler Moore Show, som utspelades i Minneapolis. Statyn ligger bara ett halvt kvarter från hotellet!

Macys Shopping

Tips 2: Shoppa loss på Macys varuhus, som är anslutet till vårt hotell via en temperaturreglerad gångtunnel i luften.  Dessutom kan du utnyttja faktumet att det inte finns någon moms på kläder i delstaten Minnesota!

 

Tips 3: För ett gott skratt kan du besöka vår hotelldirektör Steves bästa komediklubb, Acme Comedy Club, som ligger i stadsdelen North Loop i Minneapolis.

Ox Burger

Tips 4: Hugg in på en saftig Blu Ox-burgare fylld med AmaBlu-ost, toppad med baconmarmelad och oxsvansragu på resturangen FireLake, som ligger bara några steg från vår hotellobby.

Berätta vad du tycker