Eleganta interiörer i Köln och Frankfurt

Radisson Blu Hotel Frankfurt lobby design

Tilltalande design och utmärkt service har alltid varit Radisson Blus specialiteter. Men Radisson Blu Hotel, Frankfurt och Radisson Blu Hotel, Cologne har gått steget längre och erbjuder alla designälskare en fest för ögat. Förutom de attraktiva lägena och ytterbyggnadernas imponerande arkitektur har båda hotellen fått en helt ny inredningsdesign. Från praktfulla lobbyer och restauranger som får det att vattnas i munnen till ljusa, smakfullt inredda rum som du aldrig kommer att vilja lämna – varje detalj är utformad med dig i åtanke. Läs vidare för en tur genom de två hotellens eleganta interiörer.

Urbana tillflyktsorter för designälskare

Alldeles intill floden Rhen, bara några minuter från Kölns historiska stadskärna och ett stenkast från stadens centrum, väntar Radisson Blu Hotel, Cologne eleganta interiörer. Samtliga gästrum och sviter har fått ett helt nytt utseende med stilrena linjer, naturliga material, varma toner och lokala inslag inspirerade av stadens främsta monument som den välkända katedralen och den populära karnevalen.

Radisson Blu Cologne room

På bekvämt avstånd från Messe Frankfurt och stadscentrum ligger Radisson Blu Hotel, Frankfurt som är en arkitektonisk höjdpunkt i sig självt och vars renoverade och rymliga rum och sviter bjuder på häpnadsväckande vyer över staden. Samtliga rum och sviter i båda hotellen är stilfulla, inbjudande och inredda med moderna bekvämligheter värdiga ett hotell i världsklass. Den fräscha, urbana designen tilltalar moderna och kräsna resenärer och interiörerna är lika minnesvärda som praktiska.

Radisson Blu Hotel Frankfurt room

Sociala ytor för jobb och nöje

Så fort du kommer in i Radisson Blu Hotel, Cologne står du mitt i hotellets hjärta med inspirerande design vart du än vänder blicken. Omgiven av ett imponerande, 15 meter högt glasatrium ligger hotellets medelpunkt Ellipse Restaurant, Bar & Lounge. Restaurangen och baren smälter ihop naturligt i en avslappnad och vänlig stämning. Den heldagsöppna restaurangen och baren serverar både regionala och internationella maträtter som alltid komponeras och serveras med största omsorg.

Ellipse Restaurant Bar Lounge at Radisson Blu Cologne

Vägg i vägg med lobbyn i Radisson Blu Hotel, Frankfurt finner du den avkopplande loungen Circle Bar & Lounge. Under sommaren kan du dröja kvar på altanen som är omgiven av en grön trädgård med en damm. Den trivsamma stämningen påminner om ett vardagsrum där man gärna stannar från lunch till kvällsdrinkar och allt där emellan. Är du på affärsresa och letar efter en plats att kolla e-posten på? Då är den eleganta lobbyn ett perfekt val.

Circle Bar Lounge at Radisson Blu Hotel Frankfurt

Träna med stil

Den utsökta inredningen fortsätter in i fitness- och wellnessavdelningen. Den 360 kvadratmeter stora tränings- och relaxavdelningen Vitarium på hotellet i Köln har bland annat en finsk bastu och modern träningsutrustning. Här kan du koppla av eller träna dig svettig. Låt designen inspirera dig till att hålla dig i form!

Även Radisson Blu Hotel, Frankfurt har en generöst tilltagen fitness- och wellnessavdelning med nyinköpta konditionsträningsmaskiner. Missa inte de hisnande vyerna från 18:e våningen som med fördel kan avnjutas i inomhuspoolen. Den inspirerande utsikten kommer garanterat att motivera dig till att leva hälsosamt.

Radisson Blu Hotel Frankfurt Fitness Centre

Konferensrum utöver det vanliga

Vill du göra ett bestående intryck på dina gäster under nästa möte eller evenemang? Anordna din sammankomst i någon av de exklusiva lokalerna på Radisson Blu Hotel, Cologne så kan du vara säker på att dina deltagare eller gäster är i goda händer. De 12 multifunktionella mötesrummen upptar 1 200 kvadratmeter och passar perfekt för allt från konferenser och workshops till privata middagar i den nya lokalen Bottega.

Radisson Blu Hotel Cologne venue Bottega

Vår evenemangsanläggning i Frankfurt har utökats till över 1 800 kvadratmeter och totalt 17 mötesrum med gott om utrymme för en mängd olika evenemang. Där finns även en balsal med 4,5 meter i takhöjd samt den splitternya lokalen Atelier som passar perfekt för middag och drinkar efter affärsmötet. Du kan även överraska dina gäster med ett annorlunda evenemang på terrassen och låta den friska luften stimulera er kreativitet under teambuildingaktiviteter eller brainstormingmöten!

Njut av minnesvärd design under din nästa vistelse på Radisson Blu Hotel, Cologne eller Radisson Blu Hotel, Frankfurt.

Berätta vad du tycker