Effektiva möten på flygplatsen

Chairs and table in restaurant at the Arlanda Airport at Radisson Blu

Radisson Blu vid Arlanda Airport gör det enkelt att hålla möten med deltagare från hela världen. Både Radisson Blu Aiport Terminal Hotel och Radisson Blu Arlandia Hotel ligger lägligt intill Stockholm Arlanda Airport.

Med nästan 25 miljoner passagerare per år som flyger till och från 181 destinationer är Arlanda Airport en av norra Europas viktigaste knytpunkter och erbjuder välbelägna möteslokaler för resenärer som gör affärer i Sverige. Radisson Blu Airport Terminal Hotel ligger lägligt inom gångavstånd från samtliga terminaler och det tar bara 20 minuter att ta sig med tåg till Stockholms centrum, medan Radisson Blu Arlandia Hotel erbjuder en grönare och lugnare miljö bara fem minuter från Arlanda Airport.

Building Radisson Blu Arlandia Hotel by night

Effektiva möten på flygplatsen

Att hålla möten på flygplatsen är en fantastisk idé av följande skäl: det är effektivt, ekonomiskt och enkelt att organisera. Deltagare kan spara tid på transport till city samt incheckning och ombordstigning när de är redo att flyga hem.

Hoppa på ett plan i London eller Köpenhamn och var i Sverige bara två timmar senare. Det har aldrig varit så enkelt att hålla möten i Europa utan att behöva oroa sig för att slösa tid. I den här digitala tidsåldern lämnar ett växande antal resenärer det traditionella kontoret och utnyttjar affärslounger och flygresor.  Det har aldrig varit så coolt och globalt att arbeta på språng! Förbered en presentation bland molnen och landa ett stenkast från Radisson Blus ljusa och rymliga mötesrum, precis i tid till konferensen.

Deltagare kan enkelt flyga in för ett morgonmöte i Stockholm och hålla en konferens i Köpenhamn på eftermiddagen. Gäster kan vila, ta en dusch och checka in till flyget direkt på hotellet. Med Radisson Blu flygplatshotell är det nästan omöjligt att missa ett flyg – såvida du inte verkligen vill.

Board room with chairs next to Arlanda airport at Radisson Blu

Stanna och umgås

En av de många förmånerna med att hålla möten och evenemang nära flygplatsen är sociala aktiviteter med kollegor och kunder. De som stannar en eller två nätter har gott om möjligheter att mingla och nätverka. Håll en intressant diskussion i hotellets eleganta och rymliga loungeområden, bjud kollegor på middag på hotellets restaurang eller njut av en kväll med välblandade cocktails.

Lounge area with high table and chairs at Radisson Blu Arlandia Hotel

Mötesrum

Båda Radisson Blu-hotellen vid Arlanda Airport har ljusa, flexibla och moderna mötesrum som lämpar sig för workshops, seminarier, konferenser och en mängd spännande evenemang. Radisson Blu Airport Terminal Hotel erbjuder en inspirerande miljö, utsikt över landningsbanan och 36 toppmoderna mötesrum i olika storlekar och layouter.

Meeting room with chairs around tables in the Stockholm Arlanda Airport at Radisson Blu

Radisson Blu Arlandia Hotel har 25 flexibla mötesrum för alla tillfällen, bland annat konferensrummet Vintergatan för större konferenser, produktlanseringar och bilutställningar för upp till 250 delegater. Alla mötesrum har gott om naturligt dagsljus, är ljudisolerade och innehåller all nödvändig teknologi som behövs för lyckade möten.

Våra eleganta och sofistikerade hotell i Norden välkomnar deltagare från hela världen och förgyller ständigt affärsresenärens upplevelse. Oavsett om du beger dig till Norge eller Sverige är Radisson Blu redo att hälsa dig välkommen nära gaten.

Berätta vad du tycker