De tre nya och hetaste evenemangsdestinationerna

Vi vet att det är svårt att planera det perfekta evenemanget. Och bland de många nyckelelement som bidrar till att utforma en verkligt minnesvärd sammankomst är valet av destination en av de viktigaste. Men många av världens traditionella konferenscenter påverkas allt mer av stigande kostnader och begränsat utrymme. Så om du inte är säker på var du ska hålla ditt nästa företagsmöte eller evenemang kan du få ny inspiration genom att klicka . Eller ännu lättare, ta en titt på våra följande ”topp 3”-val av unika och strålande destinationer – alla kommer garanterat att förbättra framgången för ditt specialevenemang.

Köpenhamn, Danmark

Det ståtliga Köpenhamn har allt du behöver – och mer – för oförglömliga möten, konferenser och evenemang. Den här fantastiska huvudstaden kombinerar modern design och anrik historia med starkt fokus på kundtjänst, inspirerad av danskarnas unika liberala tänkesätt. Och det är också lätt att ta sig dit – de flesta större flygbolagen har regelbundna flyg till och från Köpenhamn och flygplatsen ligger bara en 15 minuters bilresa från stadens centrum.

Och som även är viktigt i våra moderna dagar ligger Köpenhamn i världstoppen som ett säkert och miljövänligt resmål: Enligt Global Peace Index 2016 är Danmark det näst säkraste resmålet i världen. Danmarks klimatpolitik tillhör de mest ambitiösa i världen och syftar till att säkerställa att landet blir helt oberoende av fossila bränslen. Detta gör Köpenhamn till den perfekta platsen för hållbara möten.

Det är en stad där du verkligen kan njuta av ett äkta inslag av dansk livsstil och kultur, med ett bra urval av ikoniska platser. Om du vill vistas i hjärtat av staden erbjuder det eleganta Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen moderna möteslokaler för upp till 1 700 gäster. Eller för att uppleva känslan av exceptionell dansk modernism kan du boka ditt specialevenemang på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen – ett originellt designerhotell som skapades 1960 av den legendariska Arne Jacobsen.

Conference room at the Radisson Blu Scandinavia Hotel Copenhagen

Nice, Frankrike

En inbjudan till denna sofistikerade semesteranläggning – med den autentiska charmen hos den fantastiska franska rivieran – kommer garanterat att skapa minnesvärda upplevelser för dina gäster.

Det vackra Nice ligger vackert beläget vid kusten, inte långt från Monaco och den italienska gränsen, vilket skapar en unik atmosfär som blandar det bästa av södra Frankrike med en touch av italiensk sinnrikhet.

Dessutom har Nice ett exceptionellt mikroklimat: Denna semesteranläggning ligger vid havet men är skyddad från vinden av de omgivande bergen och erbjuder en sant solig hotspot. Och från den ljuvliga Nice Côte d’Azurs flygplats vid Medelhavet – endast 10 minuter från stadens centrum – avgår flygningar till 114 destinationer i över 40 länder.

Elegant och engagerande – Nice har en inspirerande miljö för möten och evenemang. Och stadens berömda Promenade des Anglais, som ligger längs med kusten, utgör skådeplatsen för det vackra Radisson Blu Hotel, Nice, med dess exceptionella restaurang på hustaket. De nyligen renoverade mötes- och evenemangslokalerna omfattar 31 välskötta utrymmen med oförglömliga vyer över det magiska Medelhavsområdet.

Nice meeting room

Edinburgh, Skottland

Den antika och stämningsfulla skotska huvudstaden erbjuder en härligt annorlunda destination för ditt nästa möte eller evenemang. Edinburgh är en av Europas vackraste städer och är intimt sammanbunden med sitt landskap, med tornförsedda byggnader och monument som täcker klipporna med utsikt över havet. Gå ut på en vandringstur för att upptäcka den spektakulära medeltida och neoklassiska arkitekturen – eller utforska alla stadens spännande vinklar och vrår.

Att ta sig runt är lätt tack vare stadens kompakta, tillgängliga centrum, det pålitliga transportsystemet med frekventa avgångar och goda förbindelser med globala handelsnav genom Edinburghs flygplats.

Och omgivningarna är ett riktigt paradis för golfare. Golf har varit en del av Skottlands idrottsarv sedan 1400-talet och det finns nu mer än 550 golfbanor som ligger runt om i landet – allt från mästerskapsbanor till små dolda pärlor.

Den skotska huvudstadens världsberömda gästfrihet matchas av ett ikoniskt val av lokaler för utekvällar. Radisson Blu Hotel, Edinburgh City Centre och Radisson Collection Hotel, Royal Mile Edinburgh har ett perfekt läge i stadens centrum och ligger bara en kort promenad från stadens större sevärdheter. Båda erbjuder enastående moderna mötesfaciliteter, rum med vacker utsikt och varmt välkomnande service, vilket leder till minnesvärda möten och evenemang.

Radisson Blu Edinburgh meeting room

Berätta vad du tycker