Cykeläventyr i Trysil

I Trysil är det terrängcykling på stig som gäller. Cykelanläggningen Trysil Bike Arena är mycket familjevänlig. Snälla övningsbanor och bra anpassning gör att hela familjen tryggt kan åka på cykelsemester till Trysil. Och bäst av allt:

Trysil Bike Arena är gratis och har öppet dygnet runt.

Gulllia Area

Terrängcykeläventyret börjar precis utanför dörren till Radisson Blu Resort Trysil. Börja på övningsbanan och när alla känner sig trygga på cykeln är nästa anhalt Gullia. Njut av 13 km anlagd terrängstig som elegant vindlar sig in och ut, uppför och nerför genom skogen i Gullia. Cykelstigarna är som konstverk i sig själva!

Spångar, broar, gropar, kurvor, trähinder och andra roliga inslag i banan gör hela området till en fantastisk upplevelse.

Lobby_07 T6RZR

The Magic Moose

Det senaste tillskottet till Trysil Bike Arena är banan Magic Moose. Det lättaste sättet att ta sig hit är att ta stolliften upp på fjället. Sedan börjar magin! Låt cykeln rulla med flyt nerför berget i välavvägda svängar, över små hopp, på långa träspångar och över stenpartier. Och se upp för älg – det finns det gott om i Trysil. När stigen står helt färdig i september är den 7,5 km lång och en av Europas längsta flytstigar.

Naturens nöjespark

Trysil är naturens nöjespark – och den liknar ingenting annat! I Trysil är popcorn och sockervadd utbytta mot termos och matsäck, karusellerna är helt naturliga och inträdet är gratis. Parkens matställen bjuder på unika smakupplevelser från våra skogar. Huvudattraktionen i naturens nöjespark är terrängcykling på stig, men parken erbjuder också andra spännande aktiviteter som familjeforsränning, ridning, golf och mycket annat.

trysilfjellet og TrysilelvaDet är bara att njuta av ännu en aktiv sommar i Trysil!

Berätta vad du tycker