Cannes, nästa destination för din incitamentresa?

Det första du tänker på när du hör staden Cannes nämnas är förmodligen den internationella filmfestivalen. Under dessa dagar i maj är Cannes den plats där glamour möter affärer, där filmstjärnorna glittrar och internationella producenter ger branschen ett uppsving. Cannes har blivit en referenspunkt för internationella evenemang inom områdena underhållning, film, musik, reklam och kreativitet.

Inte bara möten, utan möten i stil

Det går inte att välja en bättre plats än Radisson Blu Cannes 1835, som har ett perfekt läge vid havet, nära hamnen, bara några minuter från Palais des Festivals. Hotellet har moderna och bekväma mötesrum, några med havsutsikt, och kan erbjuda ditt team produktiva arbetsmöten – en idealisk bas om du vill organisera fantastiska incitamentresor.

Franska rivierans pulserande hjärta

Cannes har mycket att erbjuda i form av incitament och staden är en oändlig källa av fantastiska landskap och roliga destinationer för sightseeing eller upptäckt (Monaco, Nice, Verdon Canyon och så mycket mer). Precis runt hörnet från hotellet kan våra gäster ta en paus och utforska de närliggande modebutikerna eller de mer "provensalska" marknaderna. De som är mer äventyrliga kan korsa gatan till färjeterminalen och hoppa på en båt för att besöka Lérins Islands. Våra team kan dessutom ge fantastiska förslag på aktiviteter, som segling, en åktur på en jakt, jet-ski etc.

Exklusiv tillgång till vår takterrass och spa

Vårt hotell har nyligen mottagit pris för årets bästa takterrass i lyxklassen så om du vill erbjuda dina team den mest magnifika utsikten över Cannes-bukten kan vår terrass privatiseras för alla typer av specialevenemang (cocktailpartyn, banketter, mottagningar eller middagar). Din vistelse på vårt hotell skulle inte vara fulländad utan en stunds avkoppling och fokus på din hälsa. Även här kan vi erbjuda privat tillgång till vår spaanläggning och våra termiska anläggningar.

Varför inte välja vårt paket för hälsa och energi?

Letar du efter en unik atmosfär och paket för att uppmuntra ditt team? Missa inte vårt paket för hälsa och energi som ger dig tillgång till vår pool (inomhus och utomhus), en rad privata pass med tränare och ett inspirationsmöte med Christophe Pinna, världsmästare i karate.

Kontakta oss för mer information: +33(0)492 99 73 04 / sales.cannes@radissonblu.com.

Berätta vad du tycker