BluPrint – En efterlängtad paus från monotona hotell

Vi på Radisson Blu vet att du har hundratals alternativ att välja bland när det gäller hotell och boende inför din semester.

Room 606 at Radisson Blu Royal Hotel in Copenhagen. Photo Christoffer Askman

Många av er väljer Blu på grund av vår unika designhistoria. Vi är stolta över vårt förflutna och vår koppling till berömda designers och arkitekten Arne Jacobsen, men vi upplevde också att det var viktigt att fortsätta framåt. För att bygga vidare på våra tidigare prestationer.

Det är här BluPrint kommer in i bilden.

BluPrint Guest Room (1)

BluPrint representerar ett nytt kapitel i Radisson Blus historia: en plan för inredningsdesign under ständig utveckling som ger utrymme för mer multifunktionella och flexibla utrymmen, vilka i sin tur ger en känslomässigt engagerande och individuell upplevelse som demonstrerar en perfekt kombination av form och funktion.

BluPrint Guest Room (4)

BluPrint tillhandahåller grunden för en ny dynamisk inredningsdesign för gästrum, sociala och offentliga utrymmen samt mötes- och evenemangslokaler. Den ger utrymme för flexibla tolkningar som passar lokala marknaders behov och kulturer samtidigt som vi alltid levererar en enhetlig produkt.

Business Class room (2a)

Vi vill att våra gäster ska känna sig delaktiga i en unik livstil – en som är helt och hållet anpassad efter varje plats. Vi vill att du ska känna att en vistelse på Radisson Blu inte bara är en säng för natten, utan ett ställe där du kan koppla av och hämta nya krafter, arbeta smartare och återanknyta. Ett ställe där du känner dig som hemma – en perfekt miljö som motiverar och inspirerar. Med BluPrint vill vi skapa en livsstil att sträva efter.

 

Vi håller fortfarande på att lansera BluPrint i hela vår globala portfölj och vi ser fram emot att snart kunna erbjuda dig en helt unik hotelldesignupplevelse.  Vi är övertygade om att BluPrint kommer att bli en efterlängtad paus från monotona hotell.

Resort Guest Room (1)

Kom tillbaka för med info och bilder då vi börjar blåsa liv i BluPrint!

 

Berätta vad du tycker