Blu opening: En visuell tur genom Radisson Blu Hotel Mannheim

Om du inte är tysk har du förmodligen aldrig hört talats om Mannheim, en stad som ligger i den tyska regionen Pfaltz. Det är dags att upptäcka den här mångfasetterade staden som ligger vid sammanflödet mellan två floder och stoltserar med en av Europas största insjöhamnar! Mannheim är mycket stolt över sin framgångsrika industri som har lockat dit globala jättar som Daimler, Caterpillar, Unilever, ABB, Siemens, IBM, Roche, och många fler att installera sina fabriker. Men det är inte allt: tack vare sina begåvade komiker, berömda tyska musikalartister och Pop-akademin står Mannheim även för kreativitet och urbanitet.

I oktober öppnade Radisson Blu sitt första hotell i Mannheim, i det nya Q 6 Q 7-distriktet, och det erbjuder en helt ny hotelluplevelse i den Pfalziska storstaden: hotellet har över 229 rum inklusive 13 lägenheter med pentry för längre vistelser, sex juniorsviter, tre sviter och en presidentsvit.

Inredningen framhäver stadsteman som urbanitet och kreativitet medan den blå färgsättningen är en hänvisning till floderna Rhen och Neckar. Det finns en mycket speciell detalj i hotellobbyn: vid starten av konstruktionen av Q 6 Q 7-distriktet upptäckte man delar av den historiska muren och de dekorerar nu den eleganta entrén.

Konferensrummen har alla naturligt dagsljus, men baren på Radisson Blu Hotel, Mannheim överträffar dem alla med sin stora takterass som erbjuder en spektakulär panoramautsikt över stadens takåsar. Skrolla ner för en enastående visuell tur av Radisson Blus senaste hotell!

1

2

3

4

5

6

7

Berätta vad du tycker