Biokänsla på mötet, med eller utan popcorn

Meeting room Vintergatan with bio set-up at Radisson Blu

Ljuset tänds, strålkastarna riktas mot scenen. Musiken sätts igång och ridån går upp. Vintergatan är fylld med 250 personer som sitter i spänd förväntan på vad som ska hända härnäst. Vad som sedan händer vet bara du och de personer som är inbjudna till eventet.

Radisson Blu Arlandia Hotel har ett unikt mötesrum som inte finns på så många konferensanläggningar. Ett auditorium eller biosalong där mötesdeltagarna sitter i sluttande biosittning. Talaren på scenen eller presentationen som visas på skärmen syns bra för alla, kort som lång. Som talare är det en härlig känsla att få kontakt med deltagarna, se alla ansikten och få en interaktion även med de bakre raderna. Sköna stolar gör att deltagarna kan sitta bekvämt under hela mötet.

För att det ska bli enklare för dig som kund att lyckas med ditt event har Vintergatan utrustats med ny teknik. Stora fönster släpper in dagsljus och breda dörrar på sidan av scenen gör det möjligt att ta in t.ex. en mindre bil.

Ta en paus i Värdshuset

Intill Vintergatan ligger Värdshuset där hotellets personal dukar upp för fika, lunch, middag eller mingel. Här kan ni äta och dricka gott medans ni umgås med varandra. När vädret tillåter erbjuder terrassen härlig utsikt över grönskande träd och landningsbanan bortanför. ”Gissa flygbolaget” är en bra icebraker när ni minglar och ser planen lyfta och landa.

Meeting room Värdshuset with round tables and chairs at Radisson Blu

Allt under samma tak

Atmosfären på hotellet är lugn och här finns det plats för hela gruppen att sprida ut sig. Vill man, går det utmärkt att ha den stora dragningen på konferensen i Vintergatan för att sedan dela upp sig i grupper och använda några av de intilliggande mötesrummen för gruppaktiviteter.

Det går till och med att utnyttja mötesrummen på Radisson Blu Airport Terminal Hotel som ett alternativ, som ligger mitt på flygplatsen mellan terminal 4 och 5. Ett bra avbrott är att ge konferensdeltagarna en uppgift som de pratar om eller löser på promenaden dit.

Ett besök i Restaurangen ”The Gate” på Radisson Blu Arlandia Hotel är ett måste efter en lång dag med möten. Här äter ni en förstklassig middag komponerad med Skandinaviska influenser. Gym, pool, bastu och biljardbord finns tillgängligt för alla gäster som vill koppla av innan de går upp på hotellrummet och får en skön natts sömn.

Restaurant with tables and chairs at Radisson Blu Arlandia Hotel

Nära även för dig som reser med flyg

Det är enkelt att ta sig hit. Stor parkeringsplats finns för dig som kommer med bil. De flesta av våra gäster kommer med flyg från världens alla hörn, och med gratis transferbuss tar det bara 5 min från terminalerna, säger Katarina Sivander, Meetings & Event Manager på Radisson Blu Arlandia Hotel.

Större konferenser, föreläsningar och produktlanseringar är vanligt förekommande på Radisson Blu Arlandia Hotel. Kontakta oss för att boka en visning eller få hjälp med att planera ditt nästa möte!

Berätta vad du tycker