De 5 vackraste skidorterna

Skidanläggningar blir snabbt uppbokade så planera vinterresan i tid. Gör det mesta av snön och kylan – åk på en skidresa till fjällen! Se våra fem bästa destinationer för snö och skidåkning som garanterat ger dig en fantastisk vinterresa.

1. Bukovel

Med 60 km moderna skidbackar är Bukovel den första skidorten i europeisk stil i Ukraina. Här hittar du allt du behöver för en perfekt vinterresa. Stilla äventyrslusten med skidåkning, snowboardåkning, hundsläde, snöskoter och snowtubing. Eller koppla av på Radisson Blu Resort Bukovel och njut av de vackra snötäckta bergen. Hotellet har alla bekvämligheter du behöver, från spacenter med gym, två pooler, biobastur och ångbad till wellness- och skönhetscenter.

2. Andermatt

Om du letar efter en perfekt blandning av avkoppling, äventyr och pittoreska bergslandskap är byn Andermatt rätt plats för dig. Njut av snabba åk längs det 120 km långa pistnätet vid SkiArena Andermatt-Sedrun eller skidorten Gemsstock. Oavsett om du väljer att ta dig ner med skidor, snowboard eller släde får du garanterat en hisnande åktur. Bo i hjärtat av Andermatt på Radisson Blu Hotel och delta i våra dagliga vinteraktiviteter. Passa på att avrunda din äventyrliga dag med en läcker schweizisk fondue!

3. Rosa Khutor

Rosa Khutor i Sotji är en av Rysslands främsta skidorter och lockar skidentusiaster från hela världen. En typisk skidsäsong pågår i 140 till 180 dagar, så här får du definitivt en lyckad skidresa. Snowboardåkare kan också glädja sig! Även om Rosa Khutor är mest känt för sin skidåkning erbjuder en vistelse på Radisson Resort, Rosa Khutor också möjlighet till snowboardåkning och till och med skridskoåkning. Så vad väntar du på? Åk till Rosa Khutor och andas in den friska bergsluften under en avundsvärt lång skidsäsong!

4. Trysil

Om du vill ta med barnen till en rolig vinterdestination är Trysil ett utmärkt val. Som Norges största skidanläggning bjuder den på en mängd olika vinteraktiviteter. Faktum är att Radisson Blu Resort, Trysil har 75 km preparerade backar fördelade på 4 skidområden. Vad mer kan du önska dig än 68 backar och 30 liftar? Inomhusaktiviteter? Det är också ordnat med 4 inomhuspooler för barnen att leka i.

Om du är ute efter en gemytligare atmosfär kan du bege dig till Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil. Njut av de hemtrevliga lägenheterna och ta del av hotellbekvämligheter på samma gång. Efter en dag av vintersporter kan du koppla av på Kulpen Spa och välja bland en mängd behandlingar som fräschar upp både kropp och sinne.

5. Kayseri

Om du vill byta ut den traditionella europeiska skidsemestern mot något annorlunda kan Kayseri vara värt ett besök. Den här dynamiska staden i centrala Turkiet är ett vintersportparadis alldeles i närheten av landets näst högsta berg, Erciyes. Radisson Blu Hotel, Kayseri ligger mitt i staden på bekvämt avstånd från rundturer i den historiska stadsdelen och inte långt från vinteraktiviteterna. En 25 minuters bilresa tar dig till skidorten Erciyes där du hittar hela 200 km av skidspår på den slocknade vulkanen! Efter en dag full av äventyr i backarna kan du avsluta kvällen på hotellets Roof Lounge med en uppfriskande cocktail och beundra utsikten över det ståtliga berget.

Oavsett vilken destination du väljer för årets vinterresa får du garanterat en minnesvärd upplevelse i snön, omgiven av några av världens vackraste landskap.

Upptäck nästa spännande vinterresa hos Radisson Blu.

Berätta vad du tycker