De bästa hotellresorterna för strand, natur, spa, golf och sport

Radisson Blu Milatos Crete Resort

Oavsett om resortupplevelsen är ny för dig eller om du är en van resortgäst så är valet av en resort vanligtvis det bästa sättet att garantera 100 % semesterkänsla. Och oavsett om du är gillar att hålla igång eller föredrar att känna varm sand mellan tårna så hjälper vår guide dig att välja den resort som bäst uppfyller dina behov. Vad du än letar efter så kommer de här resorterna att imponera!

Bäst för sol och bad

Privat strandåtkomst, fem pooler och en enastående havsutsikt från rummet. Det är bara en del av vad du får uppleva på Radisson Blu Beach Resort i Milatos. Hotellresorten ligger vid Egeiska havet och är perfekt för en solsemester. När du vill ta en paus från bad och sol ligger unika historiska och kulturella platser som Knossos, Malia, det minoiska palatset och det arkeologiska komplexet Varipetro på nära avstånd för en utflykt.

https://www.instagram.com/p/Bku7c7CFPel/?taken-by=fiftypairsofshoes

Bäst för naturälskare

Inte alla som vandrar går förlorade, eller hur? Om du vill återknyta till naturen är Wuxi i Kina en lugn plats där du kan hämta inspiration. Wuxi är en stad i närheten av Shanghai i östra Kina som ligger vid Taihus strand, en av Kinas största sjöar.  Och runt Taihu hittar du vackra vandringsleder. Det eleganta Radisson Blu Resort Wetland Park Wuxi ligger nära Lianghong National Wetland Park, en av flera våtmarker runt Wuxi som är omringat av sjöar. Packa vandringskängorna OCH kameran!

Bäst för spabesökare

Hur låter det med en resa till en av Europas mest kända regioner för varma källor? Om du letar efter avkoppling och vitalisering så blir du inte besviken på Radisson Blu Resort, Terme di Galzignano, Padova. Som platsen för ett wellnessretreat med en varm grotta och stresslindrande "känsloduschar" är detta verkligen ett tempel för avkoppling. Pluspoängen? Venedig ligger bara 40 minuter bort för en dagsutflykt!

Bäst för golfare

Om du är en van golfare är förmodligen en av dina första instinkter att kolla om det finns i golfbana i närheten. Eller hur? Så varför inte välja en anläggning där man fokuserar på din hobby? Genom att boka in dig på Radisson Blu Badischer Hof Hotel, Baden Baden hamnar du vid kanten av Tysklands mytomspunna bergsområde Schwarzwald. Den omgivande landsbygden är en golfares dröm och den vackra naturliga banan på Golf Club Baden-Baden är höjdpunkten. Efter en runda på 18 hål väntar hotellets inomhus- eller utomhuspooler med vatten från varma källor.

Grand City Badischer Hof Baden Baden Radisson

Bäst för äventyr

Även om du är en av de där resenärerna som har svårt för att sitta still på semestern så behöver du inte oroa dig – du kan ändå ha en fantastisk resortupplevelse. Vissa aktiva hotellresorter är anpassade efter de som vill testa sina gränser eller prova på något nytt. Hur låter det med en dyksemester till exempel? Vid Röda havets vackra strand ligger Radisson Blu Resort, El Quseir. På resorten finns SUBEX Diving Center och platsen erbjuder en mängd olika fritidsaktiviteter. Korallreven och skeppsvraken bjuder på en oförglömlig dykupplevelse. Känner du dig bättre till mods närmare vattenytan? Vad sägs om lite snorkling? Eller ett äventyr med terränghjuling? Eller kamelridning? Nämnde vi att det finns mycket att göra i El Quseir?

Radisson Blu Resort El Quseir

Bäst för familjer

Fiji. Behöver vi säga mer? De flesta associerar inte den här destinationen med familjer men den är faktisk ganska barnvänlig. Radisson Blu Resort Fiji Denarau Island är perfekt för de vuxna som letar efter lite avkoppling för egen del, men även vill att barnen ska ha roligt.  Blu Banana Kids Club underhåller de små med åldersanpassat pyssel och roliga spel. Resorten erbjuder fyra pooler i lagunstil, inklusive en uppvärmd familjepool med poolbar och en barnpool med en populär vattenrustchbana. Dina barn kan tacka dig senare!

 

Vill du ha mer reseinspiration? Kolla in de här vackra poolerna!

Berätta vad du tycker