Äkta kärlek på Radisson Blu

Ah, l’amour… den är oundviklig den här tiden på året. Oavsett om du hatar eller älskar Alla hjärtans dag så är den en allt mer populär dag då man firar allt som har med kärlek att göra.

 

Även om du inte är så förtjust i den här dagen så finns det ingenting som mjukar upp även de hårdaste av hjärtan än en kärlekshistoria från verkliga livet.  Över åren har Radisson Blu hjälpt till att forma många romantiska upplevelser och vi vill dela med oss av några av våra favoriter till dig.

 

Luta dig tillbaka, slappna av och låt oss inspirera din inre Amor.

 

Ett tillförlitligt frieri

För inte så länge sedan planerade en man att fria till sin flickvän under en vistelse påRadisson Blu Aqua Hotel Chicago. Guest Experience Manager Chantal frågade honom vad han planerat och det visade sig att han ännu inte hade några idéer. Han litade på att hotellet kunde hjälpa till – och det gjorde de. De började med en kostnadsfri uppgradering till ett rum med parkutsikt och balkong (vårt kända hörnrum). Sedan bestämde de sig för en överrasknings-Tiramisu med ringen och meddelandet "Mirjam, vill du gifta dig med mig?" skrivet i choklad som dekoration. Gästen lämnade över ringen till Chantal efter att de checkat in på hotellet så att den kunde placeras på desserttallriken. Hon lovade honom att ingen annan skulle få röra den och att hon själv skulle leverera desserten till rummet. Prata om ett tillförlitligt frieri!

 

Efter leveransen skickade gästen ett textmeddelande där det stod ... HON SA JA!

Dessert2Dessert1

 

 

 

 

 

 

 

 

När de lämnade rummet för att äta middag hade köksmästaren Carolina och Chantal planerat att överraska dem båda genom att skapa och leverera en gåva med rosenblad för att gratulera. Paret var mycket lyckligt.

BedRosesBedRoses2

 

 

 

 

 

 

 

Ett bord för två med utsikt

 Den unika designen av Radisson Blu Hotel, Frankfurt kräver också unika åtgärder för att det ska behålla sin ursprungliga glans – bland annat en specialtillverkad "fönsterputsningsbur" för att hålla hotellets fönster skinande. En dag bad en gäst personalen att arrangera en romantisk middag med levande ljus i just denna bur. Hotellpersonalen förberedde ett vackert bord i buren och gästen och hans flickvän fick en underbar middag med en alldeles unik utsikt.  Vid middagens slut friade han till sin flickvän och naturligtvis sa hon ja!

Frankfurt

 

Bröllopsmiddag i repris

Kendal och Scott firade sin bröllopsfest på Radisson Blu Mall of America i mars 2014 och de hade så roligt med sina gäster att de glömde bort att sätta sig ner och njuta av sin första middag tillsammans som ett äkta par.

 

En månad senare hörde paret av sig till vår Catering Sales Manager, Kat, och berättade att de aldrig fick en chans att njuta av sin middag och undrade om hotellet skulle kunna återskapa bröllopsmåltiden.  I juni 2014 kom Kendal och Scott tillbaka till hotellet. Kat hade bokat ett privat rum åt dem och serverade dem själv middagen (sallad, huvudrätt och vin) så att de kunde njuta av den tillsammans.  Det var grädden på moset för den här bruden och brudgummen!

RBMOA

 

Radisson Blu räddar dagen

 Det här har hänt oss alla. Du tar av dig din ring för att laga mat eller städa och helt plötsligt slinker den ner i vasken och försvinner ner i avloppet. Tänk dig nu att ringen är din bröllopsring så får du en ganska bra uppfattning om hur en av våra gäster på Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport kände sig en söndagsmorgon för inte så länge sedan.

RBHamburgAirport

För att göra saken ännu värre var inte hotellets underhållschef där och gästen var tvungen att lämna hotellet snart! Som tur var fanns en person ur kökspersonalen till hands med en skiftnyckel och lyckades rädda bröllopsringen från badrumsavloppets djup. Vilken lättnad!

 

En stor överraskning

En gäst bokade nyligen en svit för en jubileumsvistelse tillsammans med sin flickvän på Radisson Blu Minneapolis. Han ringde hotellet för att se om de kunde göra något lite extra för att ge dem en minnesvärd vistelse. Receptionisterna Brandon och John kom på idén att inte bara överraska gästens flickvän, utan även gästen.

 

"När vi anlände till hotellet blev vi otroligt imponerade av vilket fantastiskt jobb John och Brandon gjort. Det låg rosenblad på sängen som bildade den mening jag bett om, 'Hej, hur är läget?', och där fanns jordgubbar doppade i choklad och ljus som placerats elegant längs bänken. Det svåraste var att låtsas som om jag inte själv var helt överrumplad när vi öppnade dörren till rummet. Både John och Brandon var otroligt hjälpsamma och de gjorde vårt jubileum till det bästa hittills.”

RBMinn 

 

Trettio år

En solig dag välkomnade Mr. Russel från Meeting and Events-teamet påRadisson Blu Hotel, Dubai Deira Creek Mr. Abdullah till vårt hotell för att planera hans sons bröllop. Vad han inte visste var att han skulle komma att skriva historia.

 

Efter att han visat runt gästen på hotellet och gått igenom bröllopspaketet slog de två männen sig ner för att ta en kaffe och diskutera detaljera. Mr. Abdullah var mycket nöjd med det föreslagna paketet och blev förtjust när han fick reda på att balsalen precis renoverats.  Plötsligt blev Mr. Abdullah tårögd. Mr. Russel frågade om allt stod väl till, varpå Mr. Abdullah svarade:

 

"Vet du vad Russel, för trettio år sedan firade jag den bästa dagen i mitt liv på det här hotellet. Min fru och jag gifte oss här och vi firade årets bästa Emirat-bröllop. Våra familjer kommer fortfarande ihåg den vackra plats där vi höll vårt bröllop. Det är därför jag valt att fira min sons bröllop på samma plats. Jag vet att ni kommer att göra ett fantastisk jobb, och förhoppningsvis kommer även mina barnbarn att gifta sig här en dag."

RBDeiraCreek

Mr. Russel blev så rörd av Mr. Abdullahs berättelse att han gjorde hans sons bröllop ännu större och bättre än väntat. Familjen blev överförtjust och fick ännu ett vackert bröllop att lägga till familjens historia.

 

Har du en stor romantisk plan du skulle vilja förverkliga? Vi hjälper dig gärna! Kontakta vår personal och ta reda på hur vi kan göra din vistelse hos oss till en minnesvärd natt.

Berätta vad du tycker