5 tips för en lyckad affärsresa

Affärsresor är ofta ett maraton av möten, konferenser och transporter med flyg eller bil. Sådana intensiva dagar kan höja stressnivåerna hos vem som helst, men genom att välja rätt hotell och prova några enkla tips som hjälper dig att återfå balansen kan du se till att din affärsresa blir både lyckad och avkopplande.

Undvik jetlag

En av de största utmaningarna för den som reser är att anpassa sig till nya tidszoner, särskilt om man har flera möten inbokade nästa dag. Genom att planera in en mellanlandning på vägen kan du vänja dig gradvis, men om du inte har den möjligheten är det bäst att försöka komma in i den lokala rytmen så snart du landar. De mjuka king size-sängarna på Radisson Blus hotell kan kännas lockande, men försök hålla dig vaken till kvällen och ta hjälp av vår vänliga väckningsservice för att få en bra start på dagen.

 Woman in white robe stay hear the window in hotel room

Njut av en spabehandling

Hotellets badrum kan lätt förvandlas till ett improviserat hemmaspa. Se ditt badrum som en fridfull oas, tänd den stämningsfulla belysningen och ta en lugnande regndusch (eller en uppiggande kalldusch). Du kan även boka en avkopplande massage i ett av våra span.

Träna och stretcha

Det kan vara svårt att upprätthålla en träningsrutin när man reser, men våra hotell erbjuder flera alternativ för den som vill hålla sig i form. Vare sig du ger järnet i gymmet, klämmer in ett 20 minuter långt pilatespass på hotellrumsgolvet eller tar ett snabbt dopp i poolen kommer du garanterat att må bättre. Om du behöver lite hjälp på vägen kan våra span göra underverk för jetlaggade kroppar.

Få en bra start på dagen

Återhämta dig från trötthet och jetlag genom att dricka mycket vatten, undvika koffein och socker och välja naturligt energigivande alternativ. Prova Radisson Blu Super Breakfast-buffén med säsongsbetonade specialiteter och lokala ingredienser som gör dig redo för dagens alla aktiviteter.

Välj ett affärsanpassat hotell

Hemligheten bakom en stressfri upplevelse är att välja ett hotell som förstår sig på affärsresor. Vare sig du vill bo nära flygplatsen så att du hinner med ett tidigt flyg, behöver moderna mötesrum med den senaste tekniska utrustningen eller vill ha snabb service som hjälper dig att hantera alla dina arbetsuppgifter, kan du lita på våra hotell. Dra nytta av den tidiga incheckningen och boka paketet med affärsupplevelse för att få tillgång till rumsuppgradering, snabbt wifi, expresstvätt och kemtvätt, frukost samt Radisson Rewards-poäng som du kan lösa in under nästa semester. Det är vad vi kallar en stressfri affärsresa.

 

Reser du ofta? Läs mer om Radisson Blus hotell för affärsresenärer och njut av en stressfri resa.

Berätta vad du tycker