3 tips i Malmö efter ditt möte

Malmo Bridge

Har du ditt nästa möte eller evenemang i Malmö? Grattis! Skånes huvudstad Malmö bjuder på kultur, spännande matupplevelser och historiska byggnader. Ann Charlotte Trygg, Inhouse Sales Manager, på Radisson Blu Malmö ger 3 tips på vad du kan göra i Malmö efter ditt möte.

Efter en lång mötesdag kan det vara gott med mat och läskande drinkar. Ta med dina kollegor till Lejonpassagen, som ligger ett stenkast från hotellet, och till Paddy’s ginbar. På Paddy’s är mingelstämningen hög och här kan du njuta av tapas, pintxos och klassiska eller nyskapande gin-cocktails.

Cocktail with fruit in Malmo

PHOTO CREDIT: Raphael Stecksén

Njut av salta bad året om och vedeldad bastu. På Malmös anrika badhus, Ribersborgs Kallbadhus, får du avkoppling sommar som vinter. Unna dig bad och behandlingar med fantastisk utsikt över Öresund.

Long bridge to building

PHOTO CREDIT: Werner Nystrand

Gå en trappa ner efter avslutat möte och njut av en middag i en 500 år gammal lokal. Thott’s, ligger i ett av Malmös äldsta bevarade korsvirkeshus från 1500-talet. Restaurangen blandar historisk miljö med moderna inslag och fantastisk service, och menyn bjuder på svenska – och internationella favoriter.

Restaurant dining room

Berätta vad du tycker