3 tips i Malmö efter ditt möte

Har du ditt nästa möte eller evenemang i Malmö? Grattis! Skånes huvudstad Malmö bjuder på kultur, spännande matupplevelser och historiska byggnader. Här är tre tips att upptäcka i Malmö efter ditt möte.

  1. Efter en lång mötesdag kan det vara gott med mat och läskande drinkar. Ta med dina kollegor till Lejonpassagen, som ligger ett stenkast från hotellet, och till Paddy’s ginbar. På Paddy’s är mingelstämningen hög och här kan du njuta av tapas, pintxos och klassiska eller nyskapande gin-cocktails.

PHOTO CREDIT: Raphael Stecksén

 

  1. Kliv in i magins värld tillsammans med mötesdeltagarna. Joe Labero firar 30 år som magiker och bjuder in till en magisk föreställning. Låt dig förtrollas av skickliga illusioner i en show där allt är möjligt. Showen går den 2 april på Malmö Live.

  1. Gå en trappa ner efter avslutat möte och njut av en middag i en 500 år gammal lokal. Thott’s, ligger i ett av Malmös äldsta bevarade korsvirkeshus från 1500-talet. Restaurangen blandar historisk miljö med moderna inslag och fantastisk service, och menyn bjuder på svenska – och internationella favoriter.

Berätta vad du tycker


1 + five =