3 tips för mindre stress och mer produktivitet

Att vara evenemangsarrangör är inget enkelt jobb. Stress kan verkligen tära på din kropp, ditt sinne och dina energinivåer. Så hur klarar man pressen och att kunna fokusera på att evenemanget går som planerat och gör ett intryck på gästerna? Här följer några tips som gör livet lite enklare, från valet av pålitliga partner till att hitta balansen mellan arbete och liv.

Var kräsen vid val av evenemangsplats

Valet av plats är ett av de viktigaste besluten i planeringsarbetet, och det kan leda till stora svårigheter om du inte väljer den bästa partnern att arbeta med. Det sista du vill är att ha en ostrukturerad eller oansvarig värd som bidrar till ännu mer stress! Genom att välja en pålitlig partner med bra meriter kan du försäkra dig om att du och dina gäster blir väl omhändertagna och att allting fungerar. När du väljer ett av våra över 1 400 Radisson Hotel Group-boenden över hela världen, kan du vara säker på att du kommer att dra nytta av samma högkvalitativa service varje gång.

Mötes- och evenemangsteamet på Radisson Blu Hotel, Glasgow har till exempel utbildats i samarbete med Meeting Professionals International (MPI). Hotellet erbjuder inte bara bra kundservice, utan också ett utmärkt läge i Glasgow och en evenemangslokal på 1 611 kvadratmeter.

Radisson Blu Hotel Glasgow exterior

Be om hjälp på plats

Var inte rädd för att be om hjälp. Om planeringen av ett viktigt evenemang känns överväldigande och du behöver idéer eller en extra hjälpande hand, be om råd och samarbeta med experterna på din utvalda plats. De är där för att hjälpa dig och för att se till att ditt evenemang blir så bra som möjligt. När du väljer ett av våra hotell får du en egen kontaktperson som kommer att arbeta med dig som en del av ditt eget team. De samordnar allt för dig och kopplar dig direkt till alla våra experter över hela verksamheten för att säkerställa att allt går som planerat. De hjälper dig också att se förbättringsmöjligheter och ger dig råd.

Vårt team på Radisson Blu Hotel, Cologne har stor erfarenhet av att hantera alla typer av evenemang och arbetar nära dig för att uppfylla dina önskemål. Hotellet erbjuder en elegant evenemangslokal på 997 kvadratmeter fullt av naturligt ljus. Dessutom ligger det precis bredvid mässan.

Radisson Blu Hotel Cologne meeting room

Håll vätskebalansen på rätt nivå och ta hand om din hälsa

Dagar med mycket arbete kan betyda ont om tid för de viktiga sakerna – de saker som får dig att orka. Förvissa dig om att du alltid har en flaska vatten till hands för att hålla vätskebalansen på rätt nivå, i stället för att dricka massor av uppiggande kaffe. Samma sak gäller dina deltagare och gäster. Om du vill att de ska hålla sig energiska och entusiastiska, se till att du erbjuder dem näringsrika måltider under evenemangen.

Psst! Menyer som perfekt balanserar hälsa med en touch av ren njutning är en av Radisson Meetings hemligheter till framgång.

Banquet food at Radisson Blu Cologne

Radisson Meetings erbjuder ett globalt engagemang för att skapa möten som är personliga, professionella och minnesvärda. Med moderna lokaler, professionell och flexibel service, lättanvänd teknik, unika upplevelser med mera fokuserar vi på de detaljer som verkligen betyder något för dig.

Upptäck möten över hela världen med Radisson Blu.

Berätta vad du tycker