Älskar du mat? Det gör vi med.

 

Som tur är för oss (och för dig) äger Expo Milano 2015 rum i Milano, Italien från maj till slutet av oktober 2015 och fokuserar i år på "hållbar mat". Milan Expo förväntar sig välkomna över 20 miljoner besökare från över 140 medverkande länder. På expon presenteras den senaste tekniken som erbjuder ett konkret svar på ett livsviktigt behov: att kunna garantera hälsosam, säker och tillräcklig mat för alla samtidigt som vi visar respekt för vår planet.

 

Med anledning av den här fantastiska expon har vi bestämt oss för att ge er något speciellt med titeln "Tillverkad i Blu". Vi tar dig på ett virvlande kulinariskt äventyr med videorecept från tio olika Blu-hotell i Europa och Afrika. Och inte bara det. Om du, efter att du sett videon och sparat receptet, bokar en vistelse på ett av våra medverkande hotell från den 18 maj – 31 oktober får du 15 % rabatt på all mat och dryck (gäller inte alkohol) under din vistelse!

 

Den här upplagan börjar självklart i soliga Milano. Se videon nedan för att se köksmästaren Dario laga en av sina favorirätter – Risotto á Milano!

Var lagar vi mat nu?

Köksmästare i blickfånget

Risotto á Milano

JustChef

Risotto á Milano

Ladda ner receptet här

Berätta vad du tycker